افتتاح سامانه نوین نانوحباب در تصفیهخانه آب ساوه برای اولینبار در کشور
- شناسه خبر: 16222
- تاریخ و زمان ارسال: ۱۵ بهمن ۱۴۰۲ - ۰۰:۰۸
- نویسنده: روابط عمومی
همزمان با فرا رسیدن دهه فجر و با حضور معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیس جمهور، سامانه نوین نانو در تصفیه خانه آب شهر ساوه، افتتاح شد.
در راستای ارتقاء کیفیت آب و تامین سلامت جامعه و همچنین بهرهگیری از ظرفیت علمی شرکتهای دانش بنیان، برای نخستین بار در کشور ، از سامانه نانو حباب در تصفیهخانه آب ساوه با حضور روحالله دهقانی فیروزآبادی «معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیس جمهور» ، مخلص الائمه استاندار مرکزی، هاشم امینی “مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور ” رونمایی شد.
حشمت اله عباسی مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی اظهار داشت: عملیات اجرایی این پروژه در سال ۱۴۰۰ آغاز شد و با تکمیل فرآیند آزمایش، مجوز طرح از سوی سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت در دیماه سالجاری اخذ و همزمان با دهه فجر رسماً وارد مدار بهره برداری شد.
حشمت اله عباسی افزود: تصفیهخانه آب شرب شهر ساوه در ۲۰ کیلومتری این شهر و در پایین دست سدالغدیر واقع شده است. این تصفیه خانه با ۵۷۵ لیتر بر ثانیه، تامین کننده ظرفیت اسمی بخشی از نیاز آب شرب جمعیت ۲۵۰ هزار نفری شهر ساوه است.
وی گفت: از آنجا که سهم عمدهای از طعم و بوی حس شده در آب تصفیه خانه شهر ساوه ناشی از وجود جلبکهای کلروفیسه و دیاتومه است، ازن می تواند به طور موثری سبب حذف آنها شود.
وی بیان کرد: به منظور افزایش حلالیت ازن در آب و کاهش هدررفت آن، ارتقاء عملکرد ازنزنی برای حذف طعم و بو در آب و به دنبال سیاستهای کلان دولت در حمایت از شرکتهای دانش بنیان، با رایزنیهای انجام شده فیمابین معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری(ستاد ویژه توسعه فناوری نانو )، شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور و شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی، اجرای طرح پایلوت تزریق نانو حباب ازن برای اولین بار در کشور با هزینه ۲.۵ میلیارد تومان در تصفیهخانه آب شهر ساوه توسط شرکت دانش بنیان نانو حباب انرژی در سال ۱۴۰۰ کلید خورد و بهرهبرداری آزمایشی آن در بهمن ماه سال ۱۴۰۱ آغاز شد.
مدیرعامل آبفای استان تاکید کرد با توجه به کاهش حجم آب سد الغدیر ساوه و بالطبع کاهش کیفیت آب،این تکنولوژی میتواند کیفیت آب را در حد استاندارد افزایش دهد.
در ادامه این جلسه هاشم امینی مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور طی سخنانی اظهار داشت : خوشبختانه اکنون در معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری شاهد جهش بالایی در استفاده از شرکت های دانش بنیان در کشورهستیم.
وی با بیان اینکه صنعت آب و فاضلاب دو خدمت بزرگ را در حوزه توزیع آب شرب و جمع آوری فاضلاب به مردم کشور ارائه میدهد تصریح کرد : ما به جهت شرایط اقلیمی که در حوزه آب با آن مواجه هستیم نیاز بیشتری به استفاده از دانش متخصصان و فن آوری های نوین در این دو حوزه داریم.
مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور افزود: با تفاهم نامهای که با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری منعقد شد امروز در دهه مبارک فجر از سامانه نوین نانو حباب در تصفیه خانه آب شهر ساوه رونمایی و مورد بهره برداری قرار گرفت.
امینی تاکید کرد: این تکنولوژی دو تا سه برابر راندمان کار را افزایش و هزینه های انرژی را به شدت کاهش می دهد.
روحالله دهقانی فیروزآبادی «معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیس جمهور» در این مراسم با اشاره به جنبش نرم افزاری مورد تاکید رهبر انقلاب گفت: در طی ۲۰ سال گذشته تاکید مقام معظم رهبری به طور ویژه در بحث جنبش نرم افزاری بوده و اکنون نیاز است که اثر و نتیجه استفاده از شرکت های دانش بنیان و بهره گیری از علم و فناوری جوانان و متخصصان این کشور بیش از بیش احساس شود.
وی با اشاره به اینکه همه مردم ساوه هم اکنون از کیفیت آب شرب رضایت دارند آن را نشانه استفاده از دانش متخصصان این کشور عنوان کرد.
پاون
برچسب ها: تصفیهخانه آب ساوه ، سامانه نوین نانو ، کیفیت آب شرب ، دهقانی فیروزآبادی ، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیس جمهور ، صنعت آب و فاضلاب ، جمع آوری فاضلاب
ارسال دیدگاه
نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد