استراتژی بازاریابی در بحرانهای اقتصادی: چرا تعادل بین پیامهای کوتاهمدت و بلندمدت حیاتی است؟
- شناسه خبر: 30862
- تاریخ و زمان ارسال: ۱۶ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۱
- بازدید : 61
- نویسنده: سمیه رضاخانی
“اگر استراتژیهای بازاریابیتان در تضاد با درک واقعی شما از احساسات و نیازهای مشتریان باشد، استراتژی شما، استراتژی باخت است”
در عرصه پیچیده و متغیر اقتصاد کنونی، شرکتها با دشواریهای عظیمی برای حفظ بقای خود در بازار رقابتی مواجهاند و در عین حال باید اعتماد مشتریان را نیز پایدار نگه دارند. حیاتیترین عامل برای دستیابی به این مهم، برقراری توازن مؤثر میان فعالیتهای بازاریابی کوتاهمدت و استراتژیهای بلندمدت است. این مقاله از تایمز با ارائه تحلیلی دقیق از رویکردهای مختلف برندها، به اکتشاف چرایی و چگونگی اهمیت و کاربرد این توازن در عمل میپردازد.
یکی از مثالهای برجسته در این زمینه، تجربه شرکت Crosta & Mollica است که تصمیم گرفت به صورت موقتی و با شدت زیادی در ارسال پیامهای بازاریابی کوتاهمدت سرمایهگذاری کند تا ببیند چه زمانی اثربخشی این فعالیتها کاهش مییابد. نتایج این آزمایش نشان دادند که برای افزایش کارایی فعالیتهای کوتاهمدت خود، نیاز به جذب مخاطبان بیشتری دارند. این تجربه نمونهای واضح از مشکلاتی است که مدیران بازاریابی در راضی کردن تیمهای رهبری خود برای سرمایهگذاریهای بلندمدت با آن مواجه هستند.
در مقابل، شرکت مبلمان لوکس USM بر بازار فرعی محصولات خود تمرکز فراوان دارد، که این تمرکز اشاره به تقاضای بالا برای محصولات این شرکت در بازار است. این شرکت به عنوان نمونهای بارز از تعهد به ساخت برند در بلندمدت شناخته شده است، و نشان میدهد که چطور یک شرکت میتواند اعتماد مصرفکنندگان را حتی در برهههای دشوار اقتصادی حفظ کند.
ساخت برند در بلندمدت، حتی در زمانهای سخت، حائز اهمیت است زیرا به شرکتها کمک میکند تا اعتماد مشتریان را ایجاد و پایدار سازند. پیامهای بازاریابی باید بازتابدهنده چالشهای روزافزونی باشد که مصرفکنندگان با آنها مواجه هستند، نشاندهنده این که انعطافپذیری و تطبیقپذیری در استراتژیهای بازار یک ضرورت است.
کیت نایتینگل، روانشناس مصرفکننده، بر این نکته تأکید میورزد که واکنشهای افراد به فشارهای مالی نظیر بحران های هزینه های متغیر زندگی است. در حالی که برخی ممکن است در مدیریت هزینههای خود بسیار محتاط و منضبط باشند، عدهای دیگر به خریدهای تحریکآمیز و ناگهانی روی میآورند. درک دقیق این تفاوتهای رفتاری و انتخاب زمان مناسب برای ارسال پیامهای بازاریابی میتواند نقش کلیدی در جلب و جذب مشتریان ایفا کند.
ارسال دیدگاه
نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد